Konu: Ferhat Göçer Diskografi Ptsi Mayıs 26, 2008 9:00 am
2 şarkıdan oluşan albümde "Yemen Türküsü", "Tamah", "Aman", "Dök Zülfünü", "Çok Yorgunum Kaptan" gibi eserlerle birlikte Pavarotti ve Alessandro Safina gibi Dünya'ca ünlü birçok tenordan da dinlediğimiz ve sanatçının konserlerinde de büyük beğeni toplayan "Caruso" ile Ferhat
Göçer'in kendi söz ve bestelerinden oluşan "Dön Diyemedim", "Dola Dola","Dola Dola remix","Aşkların En Güzeli", "Sevgisiz Olmaz" isimli şarkıları ve ayrıca sözleri Ercan Saatçi'ye ait "Yastayım" isimli şarkı yer alıyor. Ferhat Göçer'in kendi adını taşıyan albümünde yer alan tüm şarkıların aranjeleri ve albümün müzik yönetmenliği Ozan Doğulu'ya ait.
Türkiye’nin en önemli söz yazarı, bestecisi ve yorumcularından SEZEN AKSU ile de bu albümünde ilk kez çalışan Ferhat Göçer, ayrıca ŞEHRAZAT, BÜLENT ÖZDEMİR, SILA GENÇOĞLU gibi biririnden önemli isimlerin şarkılarının da yer aldığı albümde, Ferhat Göçer’in söz ve müziği kendine ait
2 şarkısı bulunuyor. ASLIZEN YENTUR ve SUMRU AKBİL’in sözlerini yazdığı şarkıların da bestecisi olan FERHAT GÖÇER, 70’li yıllara damgasını vuran ve dönemin ünlü şarkıcısı YELİZ’in seslendirdiği “YALAN” adlı şarkısını da yeniden düzenleyerek albümüne aldı. “YOLUN AÇIK OLSUN” albümünde Türkiye’nin iki büyük klarnet ustası HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ ve GÖKSUN ÇAVDAR bir araya gelirken, FERHAT GÖÇER’in vokal koçluğunu CİHAN OKAN yaptı. Türkiye’nin en önemli besteci ve müzisyenlerini bir araya getiren “Yolun Açık Olsun” albümünde şarkıların düzenlemesi, aynı zamanda albümün müzik direktörlüğünü de üstlenen OZAN DOĞULU tarafından yapıldı. Albümün imaj fotoğrafları KORAY ERKAYA tarafından çekildi.
Ferhat Göçer - Yolun Açık Olsun 2007
01 İzmir Yanıyor 02 Cennet 03 Hançer 04 Yaolun Açık Olsun 05 Yeditepe 06 Vur Kadehi 07 Yangınım Büyük 08 İsyan 09 Kadıköy 10 Sevincim Ol 11 Gidemem 12 Yalan
Müzik dünyasının aşk, hüzün ve romantik şarkılarının yorumcusu Ferhat Göçer, yeni albümü 'çok sevdim ikimizi ', yine hit olmaya aday şarkılarla dopdolu. Sezen Aksu’nun üç şarkıda imzasının bulunduğu ve toplam 12 şarkının yer aldığı albümde Göçer’in dinleyicilerine yine sürprizleri var…
Müzik dünyasında kendine sağlam ve sarsılmaz bir yer edinen Ferhat Göçer, bir buçuk yıl aradan sonra yeni albümüyle müzik marketlerdeki yerini aldı… Ozan Doğulu’nun düzenlemelerini yaptığı albümün eserlerinde, Sezen Aksu, Sinan Akçıl, Aslı Zen Yentur, Bülent Özdemir ve Ferhat Göçer imzaları bulunuyor. ‘Doymadım Sana’ adlı şarkıda Türk Sanat Müziği’nin dev ismi Emel Sayın ile yaptığı düet ile karşımıza çıkacan sanatçı, Sabahattin Ali’nin ‘Aldırma Gönül’ünü de remix düzenlemesiyle albümüne aldı. İnternet üzerinde yedi milyonun üzerinde kişi tarafından tıklanan ve defalarca dinlenen, Tugay Ören’in ‘Bizim Şarkımız’ adlı eseri de Ferhat Göçer’in yeni albümünde hayat buluyor…
Ferhat Göçer - Çok Sevdim İkimizi 2008
01. Yol Bitti Çoktan 02. Bizim Şarkımız 03. Biri Bana Gelsin 04. Aklım Sende Kalır 05. Bir Dua Gibi 06. Gül Ki 07. Sen Söyle Hayat 08. Kabul 09. Son Aşkım 10. Takvim 11. Doymadım Sana ( Emel Sayın'la Düet ) 12. Aldırma Gönül